13-07-2024 Korenrit middag-avondrit Hoekse Waard

Na het succes van een gezellige Meerdaagse in Zorgvlied maken we ons op voor de middag avond rit vanaf Strijen Sas op zaterdag 13 juli.

We hopen natuurlijk op lekker weer, meestal zit dat wel goed zo rond die tijd.

De rit is  geschikt voor antieke rijtuigen.

Inspannen kan vanaf 14. 00 uur.

Start om 15.30 uur vanaf het erf van;

Koos Dekker,

Mariapolder 11

3292 LC Strijen Sas.

We rijden over ’s Gravendeel en door t’Gors.

1e stop bij Vluchthaven, Kilweg 53  ’s Gravendeel (ongeveer 16.15 uur)

2e stop in de buurt van Berkman tankstation, Havenstraat 1 ’s Gravendeel, hier de mogelijkheid om een heerlijk ijsje te kopen bij De IJsmobiel Pitstop (ongeveer 17.30 uur)

3e stop bij de gebr. v. Bruggen, 1e Kruisweg 1 ’s Gravendeel (ongeveer 18.30 uur)

Voor leden die zelf niet meer met een aanspanning rijden is het mogelijk om de rit mee te rijden. Hiervoor vragen we dan aan andere leden voor een plekje op de koets. Wil je meerijden laat het weten! Heb je een plekje over op de koets, laat het weten!

Na afloop van de rit (rond 19.30 uur) gaat de BBQ aan en krijgt u van de vereniging een heerlijke hamburger aangeboden en hopen we dat je nog een poosje gezellig blijft. We hebben mooi weer besteld, maar mocht het wat minder zijn dan zitten we binnen. Wil je zelf stoelen meebrengen??

Door de redactiecommissie van de Nieuwsbrief is hard gewerkt om een mooi boekje met leuke verhalen en foto’s te maken. Na afloop van de rit wordt de nieuwsbrief van juli uitgedeeld. Neem a.u.b. ook boekjes mee voor mensen die bij jou in de buurt wonen. Dat scheelt de vereniging een flink bedrag aan portokosten!

Aanmelden voor deze rit app Francien 0612677678 of mail secretariaat@demenners.nl

We hopen dat veel leden meerijden of komen kijken op de stopplaatsen. Ook na afloop zijn jullie van harte welkom!